Home Μουσική Μουσικά Νέα The Cure: Με ‘A Fragile Thing’ στα μέσα της εβδομάδας

The Cure: Με ‘A Fragile Thing’ στα μέσα της εβδομάδας

179
0
Songs of a Lost World-the cure
Songs of a Lost World-the cure

Οι The Cure ανακοίνωσαν το επερχόμενο single τους, με τίτλο “A Fragile Thing“, επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα. Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, το κοινό θα ζήσει και πάλι κάτι μοναδικό, κάτι που περιμένει καιρό.

Οι θρύλοι της post-punk συνεχίζουν να δίνουν δείγματα από το επερχόμενο άλμπουμ τους Songs Of A Lost World τις τελευταίες εβδομάδες. Το άλμπουμ αυτό είναι το πρώτο του συγκροτήματος μετά από 16 χρόνια από το 4:13 Dream του 2008. Το leading single “Alone” έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει ενθουσιάσει τους fans.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου, ο Robert Smith αλλά και άλλα μέλη του συγκροτήματος δημοσίευσαν ένα teaser του δεύτερου single. Αρχικά δημοσιευθεί στο κανάλι τους στο WhatsApp. Φυσικά δεν έλειπε η λίστα αλληλογραφίας των fans. που ήταν οι πρώτοι που ενημερώθηκαν για τη νέα αυτή δουλειά. Ακολούθησαν και τα υπόλοιπα επίσημα social media του συγκροτήματος για την διαφήμιση αυτή, που φυσικά κάθε άλλο παρά χαμένη πήγε.

Όπως φαίνεται, υπάρχει το ίδιο μοτιβο και εδώ. Η εισαγωγή του τραγουδιού που θα ακούσουμε και τα κλασικά συνοδευτικά γραφικά του Alone. Το εξώφυλλο του δίσκου των The Cure που περιέχει ένα πορτρέτο λαξευμένο σε μια πέτρα, δίνει το στίγμα του.

Songs of Lost World -the cure

Θεωρίες λένε πως ο βαθιά συγκινητικός τόνος του “A Fragile Thing” μπορεί να συνδιάζεται στις απώλειες που είχε. Από τον θάνατο της μητέρας, του πατέρα, όπως και του αδελφού του Smith. Ο ίδιος άλλωστε  είχε αποκαλύψει το 2019 ότι τα γεγονότα αυτά ήταν η πηγή για μερικά από τα «σκοτάδια» του νέου δίσκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cure (@thecure)

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here