Loading Events

« All Events

Mother of Millions, Abettor@Savino Live, Larnaca, Cyprus

November 30 @ 10:00 pm - 11:30 pm

€20

Δεύτερο σπίτι τους το έχουν κάνει οι Mother of Millions την Λάρνακα και συγκεκριμένα το Savino Live. Ένας χώρος που πραγματικά πραγματοποιεί υπέροχα events που απασχολούν την μεταλλική και την ευρύτερη rock και εναλλακτική κοινότητα της πόλης όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί. Φέρνοντας μπάντες και καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύ κοινό. Έτσι λοιπόν για μια ακόμη χρόνια θα φέρει τους Mother of Millions οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα θαυμάσιο άλμπουμ για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Mother of Millions, Abettor at Savino Live 30/11/24

Η μπάντα η οποία και θα “ανοίξει” την συναυλία θα είναι οι Abettor όπως έγινε και πέρσι. Προσωπικά μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις όταν τους παρακολούθησα τότε. Μια μπάντα που κουβαλάει τρεις δουλειές στην πορεία της μέχρι τώρα. Τα “Swept in amnesia”, “Rinse and repeat” και “Time thief”. Αξίζει να τους ακολουθήσετε σε Bandcamp, πολύ αξιόλογη μπάντα.

Mother of Millions με νέο άλμπουμ στη “φαρέτρα”

Οι Mother of Millions με τον δίσκο που κυκλοφόρησαν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από εδώ και πέρα. Τα ίδια έλεγα και με το “Artifacts” η αλήθεια είναι. Η μπάντα από την Αθήνα θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα Ευρωπαϊκή περιοδεία στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους άλμπουμ, “Magna mater”. Μέσα στις ημερομηνίες που έχουν κλειστεί βρίσκεται και η Λάρνακα με το Savino Live. Αναμένεται να απολαύσουμε τόσο υλικό από την προηγούμενη κυκλοφορία όσο και από πιο παλιές. Αν και προσωπικά θα ήθελα δυο τρία κομμάτια και από το “Sigma”. Είμαστε σίγουροι όσοι ασχολούμαστε με την μπάντα εδώ και χρόνια, όπως επίσης αυτοί που ήμασταν πέρσι στο Savino Live ότι η μπάντα θα ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό. Κομμάτια όπως “Inside”, “Feral” και “Magna mater” από το νέο άλμπουμ θα κάνουν πολύ κόσμο να ξεσηκωθεί. Από τα παλιά όπως το “Orbit”, “Rite” kai “Amber” θα έχουν τον ίδιο ρόλο.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στο Savino Live, την ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας. Όπως επίσης και σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Τα λέμε 30 Νοέμβρη 2024 στο Savino Live!

 

Venue

SAVINO LIVE
1 Watkins St. Laiki Yeitoni
Larnaca,, Cyprus
+ Google Map
Phone
+357 99 426011

Organizer

Savino Live
Phone
+357 99 426011
Email
savinorockbar.info@gmail.com
View Organizer Website