Home Μουσική Μουσικά Νέα Lady Gaga: Αυτό είναι το single της ταινίας ‘The Joker’

Lady Gaga: Αυτό είναι το single της ταινίας ‘The Joker’

54
0
Joker-Lady Gaga song

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga παίρνει μέρος σε ταινία Πόσο μάλλον μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και την ίδια την καλλιτέχνιδα στο ρόλο της Harlequin.

Το video κυκλοφόρησε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και είναι συνοδευτικό άλμπουμ έκπληξη «Joker 2».

Lady Gaga vs Harley Quinn

Για όσους έχουν δει την ταινία ή ακόμα και τα γυρίσματα, γνωρίζουν την συνύπαρξη των δυο καλλιτεχνών. Ξέρουν όμως και την παράλογη μα συνάμα λογική παραφροσύνη των πρωταγωνιστών.

Το πρωί της Τετάρτης 25ης Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα μια δελεαστική προεπισκόπηση 80 δευτερολέπτων ενός από τα τραγούδια της έκπληξης Joker: Folie à Deux συνοδευτικό άλμπουμ, Harlequin.

Joker-Lady Gaga song-Harlequin
Joker-Lady Gaga song-Harlequin

Το «The Joker»,

ειναι αδιαμφισβήτητα ένα ροκ κομμάτι που φαίνεται να είναι το τραγούδι του συμπρωταγωνιστή του Joaquin Phoenix,. Η φωνή της Lady Gaga, συνοδεύει το βίντεο στο οποίο η Harley Quinn κάνει μια μεταμεσονύχτια βόλτα στο Μουσείο του Λούβρου. Φυσικά για μια μεταμεσονύχτια σκανταλιά.

Οι στίχοι περιγράφουν τον Joker αν και υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις τελικά σε ποιον αναφέρεται.

“There’s always a joker in the pack/ There’s always a lonely clown,”

“The poor laughing fool falls on his back/And everyone loves when he’s down/There’s always a funny man in the game/ But he’s only funny by mistake,”

Έχοντας όλο το μέρος για τον εαυτό της, στοχεύει με τα όπλα της και πυροβολεί τα ανεκτίμητα έργα τέχνης. Παράλληλα αυξάνονται ο ρυθμός και η ένταση του τραγουδιού, ανάλογα με τα σκοτεινά σχέδια του χαρακτήρα της.

«And everyone laughs at him, just the same/ They don’t see his lonely heart break»

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here