Home Μουσική Μουσικά Νέα The Routes: το surf συναντά τους Joy Division στο Surfin Pleasures

The Routes: το surf συναντά τους Joy Division στο Surfin Pleasures

79
0
surfin pleasures

Έχοντας προηγουμένως “σερφίσει” τα τραγούδια των Kraftwerk και των Buzzcocks, το «Surfin’ Pleasures» βλέπει τους The Routes να αναλαμβάνουν τη μουσική των Joy Division.

Όπως και με τα προηγούμενα «αφιερώματά» τους, αυτό δεν είναι ένα άλμπουμ με διασκευές νότα προς νότα. Οι Routes έχουν πάρει μόνο ανεπαίσθητες μελωδικές και ρυθμικές νύξεις από τα αυθεντικά τραγούδια. Και τις αναδιατάσσουν σε δικά τους τραγούδια. Μεταφράζουν με σεβασμό και αγάπη τη μουσική των Joy Division σε μια διαφορετική μουσική γλώσσα.

Στο «Surfin’ Pleasures» βλέπουμε δώδεκα κλασικά τραγούδια των Joy Division. Επαναπροσδιορίζονται και αναδιατάσσονται ως χτυπητά surf κιθαριστικά instrumentals της δεκαετίας του ’60 (à la The Ventures, Dick Dale, The Shadows, The Trashmen, Terauchi Takeshi, Link Wray, The Surfaris, The Astronauts και άλλοι).

O δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Topsy Turvy Records που είναι θυγατρική της Soundflat. Aλλά μην έχετε καμία αμιβολία και εδώ για rawk n roll πρόκειται. Ίσως για λίγο πιο “ιδιαίτερα” ακούσματα αλλά αξίζει να δώσετε λίγο προσοχή και σε αυτές τις κυκλοφορίες.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει αρχές Νοέμβρη και σίγουρα θα μοστράρει στις δισκοκριτικές μας για να σας το υπενθυμίσουμε. Το LP θα είναι περιορισμένο σε 1000 αντίτυπα. Με ανάγλυφο εξώφυλλο και εσωτερική θήκη (που τυπώθηκε στο ίδιο εργοστάσιο με την 40η επετειακή έκδοση του Unknown Pleasures των Joy Division). Σχεδιασμένο από τους Peter Saville και Malcolm Garrett.
Τα πρώτα 100 αντίτυπα που θα αγοραστούν απευθείας από το Soundflat Mailorder θα συνοδεύονται από μια αριθμημένη αφίσα και μια κάρτα υπογεγραμμένη από το συγκρότημα.

Aν και το tracklist θα έπρεπε να σας είναι γνωστό….

1. LOVE WILL TEAR US APART
2. A MEANS TO AN END
3. DIGITAL
4. THESE DAYS
5. PASSOVER
6. ATMOSPHERE
7. TRANSMISSION
8. ICE AGE
9. SHE’S LOST CONTROL
10. ISOLATION
11. DEAD SOULS
12. CEREMONY

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here