Loading Events

« All Events

Saisei, Meet the Maker @ Arch Live Club

December 20 @ 8:00 pm - 11:30 pm

Μια ακόμα διπλή παρουσίαση δίσκου θα λάβει χώρα στις 20 Δεκεμβρίου στο Arch Club όπου οι Saisei και Meet The Maker θα μοιραστούν την σκηνή μαζί με τους Notation Must Die και Till Silence Breaks!!!

Special DJ Set by Nick Baladinis (Core Night)

Note thw date people! Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024
Πόρτες : 20:00

Tickets
8€ μόνο μέσω more.com τα πρώτα 50 εισιτήρια
10€ μέσω more.com και επικοινωνία με τις μπάντες
12€ στο ταμείο

Notation Must Die

Οι Notation Must Die ξεκίνησαν το ταξίδι τους το φθινόπωρο του 2023. Αποτελούν ένα χαοτικό κουαρτέτο εμπνευσμένο από πληθώρα metalcore, mathcore και post-hardcore , έτοιμο να μεταλλάξει την έννοια της μουσικής σε ωμή ενέργεια.

Till Silence Breaks

Είναι ένα 5μελές post-metalcore συγκρότημα από την Αθήνα. Οι Till Silence Breaks
το 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο «Outcast» και στην συνέχεια προσανατόλισαν τον ήχο τους σε πιο modern metal και post metalcore κατευθύνσεις. Δυνατά riffs και breakdowns, μουσικό βάθος και ατμοσφαιρικά επίπεδα είναι τα χαρακτηριστικά τους. Ξεκίνησαν ζωντανές εμφανίσεις τέλη του 2022. Αυτόν τον καιρό δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους album με τίτλο “I’m gonna tell God everything”.

Saisei

Οι Saisei είναι ένα 6μελές post-hardcore/ metalcore συγκρότημα από την Αθήνα. Μετά το ντεμπούτο single “Sink In Sin”, από το 2020 ως το 2022, ηχογράφησαν διασκευες των “Pray For Me” (The Weekend) και “Lucid Dreams (Juice WRLD), προσαρμοσμενες στο modern metalcore υφος τους. Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησαν και τα singles “Hachiman”, “Kintsugi” και “Tsukuyomi” σαφώς επηρεασμένα από την Ιαπωνική μυθολογία. Εξελίσσοντας τον ήχο τους με περισσότερα EDM στοιχεία, ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για τον δίσκο τους. Από αυτόν έχουν κυκλοφόρησει μέχρι τώρα τα singles “Impetus”, “F.M.L.T.” και “Saisei Goes Punk!”. H μουσική τους χαρακτηρίζεται από πιασάρικες μελωδίες, βαριές κιθάρες, synths και breakdowns.

Meet The Maker

Oι Meet the Maker είναι μια ανερχόμενη deathcore μπάντα από την Αθήνα, η οποία σχηματίστηκε το 2018. Αποτελούμενοι από τους Κωνσταντίνο Κόνιαρη (φωνητικά), Αλέξ Μπιλάλη (κιθάρα), Νίκο Κουδουνά (κιθάρα), Χρήστο Καράτζαλη (μπάσο) και Άγγελο Μαυροκέφαλο (τύμπανα) εκπροσωπούν την πιο σκληροπυρηνική πλευρά της ελληνικής underground metal σκηνής. Με έντονα breakdowns, βαρύ ήχο και επιρροές από το slam metal, η μπάντα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να ξεχωρίσει στις live εμφανίσεις της. Οι Meet the Maker από το 2018 κι έπειτα έχουν κυκλοφορήσει 1 άλμπουμ και 3 singles. Τον Δεκέμβριο θα παρουσιάσουν το νέο τους ομώνυμο EP το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming πλατφόρμες και αποτελείται από 5 νέα θεματικά κομμάτια επηρεασμένα από το anime “Berserk”.

Venue

ARCH CLUB – LIVE STAGE
Ελασιδών 6
Αθήνα, 118 54 Greece
+ Google Map