Loading Events

« All Events

Nightrage, Full House Brew Crew @ Gagarin 205

January 25, 2025 @ 8:00 pm - 11:30 pm

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου οι Nightrage και οι Full House Brew Crew παρουσιάζουν τα νέα τους albums στο Gagarin 205! Μια διπλή παρουσίαση δίσκου με Special Guests τους Temor & Grim Love

Οι Nightrage επιστρέφουν δισκογραφικά με το 10ο κατά σειρά άλμπουμ τους, το εξαιρετικό “Remains of a Dead World“. Κουβαλώντας πάνω από μια 20ετια εμπειρίας στην πλάτη τους, ο Μάριος Ηλιόπουλος και η παρέα του ανεβαίνουν στην σκηνή του Gagarin205 διψασμένοι για αίμα και με μένος να ξεδιπλώσουν το περίτεχνο melodic death metal τους.

Μαζί τους στην σκηνή θα εμφανιστούν και οι Full House Brew Crew, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το φρέσκο τους άλμπουμ Rise Of The Underdogs. Γκρουβες παντρεμένες με σκληρό heavy metal, με τραγούδια που τα ακούς και σου καρφώνονται στο υποσυνείδητο. Ο Βαγγέλης Καρζής (ex – Rotting Christ) και η παρέα του είναι έτοιμοι να ταρακουνήσουν συθέμελα ολόκληρη την Λιοσίων!

Την συναυλία θα ανοίξουν 2 από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της ελληνικής σκηνής

Οι Temor με το θα παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, My Sorrow’s Rage, που κυκλοφόρησε φέτος και απέσπασε αποθεωτικές κριτικές.

Οι Grim Love και το σύγχρονο μεταλλικό ηχόχρωμά τους ολοκληρώνουν το συμπόσιο και υπόσχονται να ξεκινήσουν δυναμικα το κέφι στην παρθενική τους εμφάνιση.

Μια γιορτή για την ελληνική σκηνή και τον σκληρό ήχο που δεν πρέπει να λείψει κανείς!

nightrage_full house brew crew_como esta events

Εισιτήρια
Προπώληση: 15€
Ταμείο: 20€

more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.)

Διοργάνωση: Como Esta Events

Details

Date:
January 25, 2025
Time:
8:00 pm - 11:30 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Gagarin 205
Λιοσίων 205
Αθήνα, 104 45 Greece
Phone
21 1411 2500
View Venue Website

Organizer

Como Esta Events
Email
comoestaevents@gmail.com