Home Μουσική Μουσικά Νέα Black Eyed Peas: Εμφάνιση έκπληξη στην Ελλάδα!

Black Eyed Peas: Εμφάνιση έκπληξη στην Ελλάδα!

108
0
black eyed peas Athens

Εσείς το ξέρατε ότι οι Black Eyed Peas, θα ερχόντουσαν ινκόγκνιτο στην Αθήνα; Το γεγονός πήρε θέση εχθές στο Καλλιμάρμαρο που βρισκεται στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στην Τελετή Έναρξης FIRST Global Challenge Athens 2024!

Όπως φαίνεται είχε ανακοινωθεί μέσω της διοργάνωσης, κάτι που αναλάμβανε η εταιρία more.com.

black eyed peas Athens

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό και περηφάνια στην Τελετή Έναρξης του FIRST Global Challenge Athens 2024 με Special Performance των Black Eyed Peas! Στον ιστορικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου. Εκεί όπου γεννήθηκαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα ζήσουμε μαζί ένα υπερθέαμα που συνδυάζει την παράδοση με το μέλλον.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και θα ακολουθήσει η παρέλαση των Εθνικών Ομάδων Ρομποτικής από περισσότερες από 190 χώρες, αντανακλώντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που προάγει ο διαγωνισμός. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία!

We got a feeling that it’s gonna be a good night, καθώς η βραδιά θα κλείσει με τον πιο δυναμικό τρόπο, ένα Special Performance από τους θρυλικούς Black Eyed Peas!

black eyed peas Athens

Θα αναρωτιέστε πως το μάθαμε. Όχι δεν περάσαμε τυχαία από το Καλλιμάρμαρο. Ούτε το γνώριζε κάποιος από την ομάδα. Απλά πέσαμε επάνω σε ένα βίντεο tiktok όπου μιλούσε για αυτό. Ναι είματε από αυτούς και αν θέλετε κανάλι μας και εκεί, να μας το πείτε!)

*Πάντως να θυμίσουμε πως στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο), το 2008, βρέθηκαν οι R.E.M  επί σκηνής στα πλαίσια έναρξης του MTVgr.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here