Home Μουσική Μουσικά Νέα Swan: Νέο single από τους Saisei

Swan: Νέο single από τους Saisei

17
0
Saisei_Official_Band

Οι Saisei κυκλοφόρησαν ένα νέο single, με τίτλο “Swan” και παράλληλα προετοιμάζονται για μια ακόμα εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Arch Club.

Το νέο single “Swan” του post-hardcore/metalcore συγκροτήματος από την Αθήνα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Θα ακούσετε έναν συνδυασμό μελωδικών riffs, ατμοσφαιρικών emo στοιχείων και στίχους οι οποίοι αναδεικνύουν την ένταση και αμφιβολία που προκαλούν τα ανοιχτά ζητήματα και οι ανεπίλυτες καταστάσεις. Η μπάντα αναφέρεται στην συναισθηματική φόρτιση που δημιουργείται όταν ρισκάρεις τα πάντα και στην αποφασιστικότητα να συνεχίσεις, ακόμα κι όταν οι πληγές και τα ρίσκα φαίνονται ανυπέρβλητα.

“Texas hold ’em till the end
Lend the burden I can’t spend
Then you fold or play your hand”

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και κομμάτια από το επερχόμενο ντεμπούτο τους στο Arch Club (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι) στις 20 Δεκεμβρίου 2024. Μαζί τους εμφανίζονται οι Meet The Maker, Notation Must Die και Till Silence Breaks.

Βρες εισιτήρια Ε Δ Ω !

Aρχές Απριλίου κυκλοφόρησαν το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο album τους. Αν δεν έχεις πάρει πρέφα με ένα κλικ ΕΔΩ θα διαβάσεις σχετικά με αυτό αλλά και θα ακούσεις το “Impetus“. Tο δεύτερο single τους “F.M.L.T.” κυκλοφόρησε τον Μάιο και ΕΔΩ μπορείς να διαβάσεις σχετικά με αυτό…

SAISEI_Official Band_New Album

Tracklist

The Changeling
F.M.L.T.
Machinations On Central
Impetus
Better Alone
Saisei Goes Punk! (feat. Kellin Quinn) (Sleeping with Sirens)
Swan
Lethargic

Βρείτε τους στα social
Saiseiband.com | Spotify | Instagram YouTube | Facebook 

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here