Home Μουσική Μουσικά Νέα The Cure: Έρχεται νέο single με τίτλο Alone

The Cure: Έρχεται νέο single με τίτλο Alone

90
0
Songs of a Lost World-the cure
Songs of a Lost World-the cure

Μετά από 16 χρόνια, οι The Cure επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται να μοιραστούν στις 26 Σεπτεμβρίου, το νέο single που θα έχει τίτλο ‘Alone‘.

Songs of a Lost World

Το επερχόμενο κομμάτι είναι το lead single από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος, Songs of a Lost World, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Το προμο του album, ξεκίνησε με μια προσωπική επιστολή μαύρης κάρτας στο κοινό, κάτι που είχαμε αναφέρει και εδώ. Οι κάρτες είχαν τον τίτλο «Songs of a Lost World». Όσον αφορά την ημερομηνία, 1η Νοεμβρίου 2024, αναγράφεται επίσης στην κάρτα, όμως με ρωμαϊκούς αριθμούς, αντιπροσωπεύοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Θέλεις και άλλο; Οι The Cure λοιπόν το πήραν πολύ σοβαρά και κρέμασαν μια αφίσα έξω από το The Railway Inn στο Crawley. Η συγκεκριμένη παμπ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία τους, καθώς εκεί έγινε η πρώτη τους συναυλία. Επίσης, μοιράστηκαν στα social media πλάνα από το Blackpool, την πόλη όπου γεννήθηκε ο frontman του συγκροτήματος Robert Smith.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Πριν ανακοινώσουν την κυκλοφορία του «Alone», οι The Cure έδωσαν στους οπαδούς τους μια μικρή γεύση από τους στίχους του τραγουδιού. Πρόσφατα εγκαινίασαν μια νέα ιστοσελίδα και ένα κανάλι στο WhatsApp ενόψει της νέας τους κυκλοφορίας. Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα, οι οπαδοί πρέπει να εισάγουν τους ρωμαϊκούς αριθμούς στις καρτ ποστάλ (δηλαδή την ημερομηνία) για να αποκαλύψουν ένα νέο διαφημιστικό artwork μαζί με μια πρόσκληση για να συμμετάσχουν στην ομάδα WhatsApp της κοινότητας.

The Cure

Επιπλέον, μόλις οι οπαδοί ενταχθούν στο γκρουπ WhatsApp, τους αποστέλλονται αμέσως στίχοι από το «Alone», οι οποίοι αναφέρουν:

«This is the end of every song that we sing… Where did it go?».

 

Μήπως να το σκεφτείτε και να κάνετε μια εγγραφή;

ALone

Όπως και να έχει, μένει να ακούσουμε το νέο single! Πάρτε μια ακόμα ανάσα, καθώς η αυριανή ημέρα (26 Σεπτεμβρίου),θα παρουσιάσει το νέο single στο BBC 6 Music.

Θα παίξει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Mary Anne Hobbs στο σταθμό. Η εκποπή ξεκινά 10:30 π.μ. έως και 1 μ.μ.. Το βρετανικό ροκ συγκρότημα αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το Songs of a Lost World. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here