Home Μουσική Μουσικά Νέα ULTHA για πρώτη φορά στην Αθήνα

ULTHA για πρώτη φορά στην Αθήνα

23
0

Οι atmospheric black metalers ULTHA έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο AN Club, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Μαζί τους εμφανίζονται οι Euphrosyne & Okwaho.

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για τα εισιτήρια μπορείς να δεις στην ατζέντα μας. Τσέκαρέ την ΕΔΩ

Η atmospheric black metal μπάντα από την Κολωνία, επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας για να προσφέρει ρίγη συγκίνησης.

Μια 10ετία τώρα έχει καταφέρει να φτιάξει ένα “όνομα” στην undergound σκηνή. Κινούνται ηχητικά σε ατμοσφαιρικά post-black metal μονοπάτια. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους ήταν το 2022, το album “All That Has Never Been True“. Οι Ultha αν και διατηρούν μια εντυπωσιακή ομοιομορφία τόσο ποιοτικά όσο και ηχητικά, ταυτόχρονα καταφέρνουν να μην επαναλαμβάνονται.

Ας μην πιστεύουμε πως η ζωή στο σκότος σημαίνει βύθισμα στη δυστυχία και στη θλίψη. Δεν υπάρχει θλίψη. Διότι τη θλίψη την καταπίνει ο θάνατος. Και ο θάνατος είναι ό,τι ακριβώς δίνει ζωή στο σκότος”. (“Ματοβαμμένος Μεσημβρινός”, Cormac McCarthy). Αυτό το απόσπασμα αναγράφεται στο booklet του τέταρτου full-length album τους.

Βρείτε τους στα social: Official Site: Facebook: Instagram: Bandcamp

Την σκηνή μοιράζονται με τους Euphrosyne και Okwaho.

Οι Euphrosyne θεωρούνται από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας post black metal σκηνής, με τη πρόσφατη κυκλοφορία του EP “Κeres” να τους ανεβάζει στις περισσότερες ελληνικές σκηνές, δίπλα σε ονόματα όπως Σάκης Τόλης, Allochiria, Aetherian, Sylvaine κι άλλες αξιόλογες μπάντες της underground σκηνής.

Οι Okwaho με τον σκοτεινό blackened sludge ήχο τους, έχουν την εμπειρία να ζεστάνουν το σανίδι του An Club, το οποίο έχουν πατήσει πολλές φορές, με την τελευταία επίσκεψη τους, στην μεγαλειώδη επιστροφή των Sun of Nothing, να είναι τουλάχιστον καταιγιστική.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here