Loading Events

« All Events

Skillet@Monte Caputo, Λεμεσός, Κύπρος

November 11 @ 7:00 pm - 11:30 pm

€69

Μπορούμε να μιλάμε για ώρες για τους Skillet και την δισκογραφία τους που αριθμεί όντας έντεκα άλμπουμ σπουδαίου alternative rock. Μέσα στην μουσική τους μπορείς να βρεις από progressive rock μέχρι και συμφωνικό rock. Άλμπουμ όπως “Collide”, “Comatose” και “Awake” αποτελούν σημεία αναφοράς για τον Αμερικάνικο και όχι μόνο χώρο. Για να μην συζητήσουμε για το εκπληκτικό “Unleashed” όπως και το πρόσφατο τους “Revolution”.

Η μπάντα από το Memphis του Tenessee ηγείται εδώ και πολλά χρόνια του Christian Rock. Ένα ιδιαίτερο είδος που για να πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα ψάξει. Οι ξεχωριστή φωνή John Cooper, οι εκπληκτικές κιθάρες των Seth Morisson και της γυναίκας του Cooper, Corey συνθέτουν ένα “ψηφιδωτό” ήχων στο οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και η ταλεντάρα, Jen Ledger. Η τελευταία παίζει drums και ερμηνεύει ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία.

Έχουν πετύχει δύο φορές να είναι υποψήφιοι για βραβείο GRAMMY. Είναι μέλη του Pandora Billionaires Club και αποτελούν ένα πολυπλατινένιο σχήμα. Είναι τρομερό το πως με τόσα άλμπουμ έχουν φτάσει να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα της γενιάς τους.

Το “Awake” ένα από τα πιο πετυχημένα άλμπουμ τους

Μέχρι το 2019, όχι μόνο συγκέντρωσαν δύο υποψηφιότητες για τα βραβεία GRAMMY. Πούλησαν πάνω από 17 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και κατέκτησαν και ένα Billboard Music Award για το διπλά πλατινένιο “Awake”. Το πρωτοποριακό single του “Monster»” είναι 5x πλατινένιο και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ τραγούδια όλων των εποχών. Μεταξύ των sold out σε αρένες σε 26 χώρες και τέσσερις ηπείρους, το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Conan και κοσμούσε τις σελίδες των USA Today και The New York Times. Εντυπωσιακά πράγματα.

Skillet live in Monte Caputo, Limassol

Αυτή η μπάντα λοιπόν έρχεται στην Κύπρο και την Λεμεσό για πρώτη φόρα στα πλαίσια της περιοδείας της σε Καζακστάν, Γεωργία, Ελλάδα, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ένα show που δεν πρέπει να χάσετε!

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ.

Details

Date:
November 11
Time:
7:00 pm - 11:30 pm
Cost:
€69
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
https://mmi.com.cy/skillet

Venue

Monte Caputo
P59Q+FFX
Πύργος, Limassol 4534 Cyprus
+ Google Map
Phone
25 636333
View Venue Website

Organizer

MMI CONCERT AGENCY LTD
Email
info@mmi.com.cy
View Organizer Website