Home Μουσική Μουσικά Νέα Fools For Love – Η σαγηνευτική soul του JAKE ISAAC

Fools For Love – Η σαγηνευτική soul του JAKE ISAAC

0
69
jake isaac

O Jake Isaac μας αποκαλύπτει ένα ακόμη υπέροχα απολαυστικό τραγούδι. Πρόκειται για το “Fools For Love” . Εϊναι ένα ακόμα single από το επερχόμενο άλμπουμ “BENJAMIN” που κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου

Tα πρόσφατα singles “Good Man” και “Black Or White” ασχολούνται με σημαντικές αξίες της ζωής: οικογένεια, αγάπη, ταυτότητα, κληρονομιά και αλληλοϋποστήριξη ενώ για την οξυδερκή «σκηνοθεσία» του άλμπουμ “BENJAMIN”, το “FOOLS FOR LOVE” εξετάζει την αγάπη από μια ανορθόδοξη προοπτική: αυτή ενός ζευγαριού που ενώνεται με την αγάπη αλλά που προσπαθεί να εργάζεται ακούραστα απέναντι στις προκλήσεις του να τη διατηρήσει. Και τι μπορεί να καθορίσει την αγάπη με μεγαλύτερη ακρίβεια από το να συνεχίζεις σε στιγμές που θα ήταν πολύ πιο εύκολο να εγκαταλείψεις;

Το τραγούδι ακούγεται διαχρονικό, μία soul συναισθηματικά παθιασμένη. Και η προσθήκη μίας ζωντανής μπάντας «παλιάς σχολής» επιτρέπει στα συναισθήματα να απογειωθούν.

Ο Jake λέει, «Μερικές φορές η αγάπη σε αναζωογονεί αλλά μπορεί επίσης να είναι και αυτό που κάνει κάποιον να χάσει μέρος του εαυτού του. Αυτό το τραγούδι είναι η εμπειρία μου από εκείνο το ταξίδι».

Ο Jake Isaac έγραψε το “Fools For Love” με τον συμπαραγωγό του άλμπουμ Ian Barter (Amy Winehouse) και ηχογραφήθηκε στο Eastcote Studio στο Λονδίνο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Αισθαντικό το λές. Με μπάντα πλιάς κοπής μεν αλλα με σύγχρονη γραφή και παραγωγή. Εμείς απλά περιμένουμε να ακούσουμε και την υπόλοιπη δουλειά του.

Κυκλοφορεί από τη Nettwerk Music Group με την υποστήριξη της The Hubsters

Σχολιάστε