Home Μουσική Μουσικά Νέα Moby & India Carney στο ‘precious mind’. Ακούστε το single

Moby & India Carney στο ‘precious mind’. Ακούστε το single

181
0
moby - India Carney

Το τελευταίο single του Moby «Precious Mind» μέσα από το ‘Always Centered at Night’ έρχεται σε επίσημο video. Η συμμετοχή της India Carney προσθέτει έξτρα πινελιά στο όμορφο και συναισθηματικό κομμάτι που αναδεικνύει το ταλέντο και των δύο καλλιτεχνών.

*Διαβάστε για τον δίσκο, εδώ.

Από την αρχή του τραγουδιού θα παρατηρήσεις μια ευημερία στη ψυχή σου, αφού τα δυνατά και γεμάτα ψυχή φωνητικά της Carney, αιχμαλωτίζουν τον ακροατή με το απίστευτο εύρος και τη συναισθηματική της απόδοση. Η σύνθεση του καλλιτέχνη δεν σταματά πουθενά και καταφέρνει να εναρμονίζει ότι αγγίζει.

Η φωνή της απογειώνεται πάνω από την ατμοσφαιρική και κινηματογραφική παραγωγή του Moby, συνδυάζοντας άψογα στοιχεία ηλεκτρονικής και R&B. Οι στίχοι είναι εσωστρεφείς και προκλητικοί, εξερευνώντας θέματα αυτοαναστοχασμού και προσωπικής ανάπτυξης.

Always Centered at Night

Σίγουρα δεν είναι ένας προσωπικός δίσκος, τουλάχιστον έτσι όπως έχουμε ή είχαμε συνηθίσει. Περιέχει 13 κομμάτια που συνοδεύονται εξίσου από 13 καλλιτέχνες. Μια εκ των οποίων και η India Carney.

Το ύφος του ‘Always Centered at Night’ δεν έχει συγκεκριμένη ταυτότητα, αφού θα βρεις electro, jazz, chill out, εναλλακτική etc. Είναι μια ψυχοσύνθεση όλων.

Ακολουθήστε τον στα social:

Instagram: http://moby.la/instagramYo
Facebook: http://moby.la/facebookYo
Twitter: http://moby.la/twitterYo

Επιλέξτε πως θα ακούσετε το δίσκο, μέσα από τους συνδέσμους που θα βρείτε εδω.

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here