Home Μουσική Μουσικά Νέα Οι Hillsboro μοιράζονται νέο video & single

Οι Hillsboro μοιράζονται νέο video & single

216
0
Hillsboro band releases a new single

Το single «sleep dealrrr» των Hillsboro, το οποίο είναι διαθέσιμο από τις 24 Ιουλίου, είναι μια εξέχουσα προσθήκη στον αυξανόμενο κατάλογό τους. Το δεύτερο single από το επερχόμενο EP White Trash. Tο «sleep dealerrr» είχε αρχικά προγραμματιστεί να συμπεριληφθεί στο ντεμπούτο των Hillsboro το 2023, ωστόσο μετά από μια εντατική σειρά ζωντανών εμφανίσεων το συγκρότημα σύντομα συνειδητοποίησε ότι δούλευε πάνω σε αυτό που θα ήταν το επόμενο βήμα τους. Στο «sleep dealrrr» οι Hillsboro παραδίδουν το χαρακτηριστικό τους μείγμα σκληρότητας και ευπάθειας. Το επεκτείνουν σε κάτι πολύ πιο φυσικό και καθηλωτικό. Ενημερωμένο από την ασταθή ενέργεια των ζωντανών τους εμφανίσεων, το τραγούδι ενσαρκώνει αυτή τη μεταμορφωτική περίοδο για το συγκρότημα. Με κύματα παραμορφωμένων βιολιών και φορτωμένα με θόρυβο κιθαριστικά μέρη, είναι η παθιασμένη φωνητική απόδοση του Walker που δίνει στο τραγούδι την αναμφισβήτητη συναισθηματική του ραχοκοκαλιά.

Το White Trash που κυκλοφόρησε μέσω της play dead στις 23 Αυγούστου

, ηχογραφήθηκε σε μια σειρά από σύντομες συνεδρίες. Το EP αποπνέει αμείλικτη ενέργεια, συχνά ακροβατώντας στα όρια του χάους. Παρά την ταραχώδη ενορχήστρωση και τις ένθερμες ερμηνείες, το EP διατηρεί την αιχμηρή εστίαση. Το 2024 οι Hillsboro θα ξεκινήσουν τη δεύτερη περιοδεία τους στις ΗΠΑ από τις 31 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου .

Η μουσική των Hillsboro συνδυάζει το shoegaze των αρχών των 90’s με ένα κολλητικό rhythm section. Ένα στοιχειωτικό βιολί και τα θρηνητικά φωνητικά του frontman Nima Walker, δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ νοσταλγίας και πρωτοτυπίας. Έχουν επαινεθεί ως το καλύτερο live act της τοπικής τους σκηνής (The Zone 91.3). Έχουν μοιραστεί τις σκηνές με τους Winona Forever, Pink Mountaintops και Diamond Cafe. Περιοδεύσαν εκτεταμένα  στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες το φθινόπωρο του 2023. Το ομώνυμο ντεμπούτο LP τους, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023, έλαβε την αναγνώριση των κριτικών Exclaim!, Under the Radar και Cups & Cakes. Το επερχόμενο White Trash EP εμβαθύνει στους εφηβικούς αγώνες του Walker. Με θέματα αυτοκαταστροφής και δυσαρέσκειας. Παρά την έλλειψη της αισιοδοξίας τους, οι  «HILLSBORO» προσφέρουν αδιάκοπη ενέργεια και άψογη DIY παραγωγή.

 

Σχολιάστε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here