Home Μουσική Μουσικά Νέα The Cure: Έρχεται το Novembre: Live in France με εκπλήξεις

The Cure: Έρχεται το Novembre: Live in France με εκπλήξεις

245
1

Νέος δίσκος προβλέπεται από τους The Cure και ο τίτλος αυτού Novembre: Live in France.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2024 και φέρει εκπλήξεις. Ανάμεσα σε όλα τα κομμάτια, θα βρίσκονται και δύο ακυκλοφόρητα singles, τα “And Nothing Is Forever” και “I Can Never Say Goodbye” που συμπεριλαμβάνονται ήδη στο live setlist του γκρουπ.

Novembre: Live in France

Συγκεκριμένα, η ηχογράφηση του “And Nothing Is Forever” είναι από τις 8 Νοεμβρίου 2022 στη Sud de France Arena του Montpellier, ενώ από την άλλη το “I Can Never Say Goodbye” αποτελεί μέρος της συναυλίας στο Le Zenith της Toulouse, στις 13 Νοεμβρίου 2022.

The Cure-Novembre: Live in France
Novembre: Live in France cover album

The Cure

Η συλλεκτική δουλειά  Novembre: Live in France αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε 5.000 κόπιες! Προς έκπληξη όλων, τα πρώτα 100 singles θα έχουν την υπογραφή του Robert Smith! Η αγάπη του συγκροτήματος για το κοινό τους, δεν σταματά όμως μόνο εκεί…

Ο δίσκος

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται, είναι πως όλα τα έσοδα του δίσκου θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα με τίτλο Earth Percent. Είναι του Brian Eno και αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Και αφού ο σκοπός είναι ιερός, τότε να σας πούμε πως το βινύλιο θα είναι ένα double A-Side 12 ”eco-friendly. Θα παραχθεί στις πρέσες της Naked Record Club που χρησιμοποιούν 80-90% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πρέσες βινυλίου.

Well done boys!

Κρατήστε σημειώσεις από εδώ https://shopuk.thecure.com/

Σχολιάστε

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here