Home Μουσική Η γνώμη μας Powerwolf: Ακούσαμε το νέο άλμπουμ

Powerwolf: Ακούσαμε το νέο άλμπουμ

419
0
Powerwolf

Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές έχω παρακολουθήσει live τους Powerwolf, μάλλον όσες φορές έχω παρακολουθήσει και τους Anthrax ας πούμε. Είναι μια μπάντα που πραγματικά μου αρέσει να βλέπω “ζωντανά” λόγω και του show τους.Είναι κάποιες μπάντες που τις πετυχαίνεις συνέχεια σε φεστιβάλ της Ευρώπης κάθε χρόνο, οι Powerwolf είναι μια από αυτές. Μια μπάντα που από το πρώτο της άλμπουμ με “κέρδισε”. Γενικά τα τρία πρώτα τους άλμπουμ είναι πολύ καλά δείγματα Power Metal. Συνέχισαν με την ίδια “συνταγή” και στα επόμενα και δεν έχασαν. Ας πούμε αυτό τον καιρό θα πραγματοποιήσουν με Hammerfall Ευρωπαϊκή περιοδεία. Είναι ένα εξαιρετικό ντουέτο για τους λάτρεις του Ευρωπαϊκού Power Metal. Για να δούμε τι έχουν να μας δείξουν με το “Wake up the wicked”.

Powerwolf: “Wake up the wicked”

Οι Powerwolf ακολουθούν τον δρόμο που χάραξαν, δεν αλλάζουν καθόλου. Γνωρίζουν ότι το “Wake up the wicked” θα τους εξασφαλίσει αυτό που θέλουν. Θα διατηρήσουν την φήμη τους και θα τους προσφέρουν περιοδείες, όπως και εξαιρετικές κριτικές. Γιατί παιδιά, το “Wake up the wicked” είναι ένα πολύ αξιόλογο άλμπουμ που κυμαίνεται σε υψηλά standards. Δηλαδή τα “Bless ‘Em with the Blade” και “Sinners of the seven seas” είναι συνθέσεις που στέκονται άνετα ανάμεσα σε παλιότερες της μπάντας.

“Kyrie klitorem” και “Heretic Hunters” συνεχίζουν με εξαιρετικό ρυθμό ένα άλμπουμ που πραγματικά ακούγεται μέχρι τώρα ευχάριστα. Φτάνουμε στο “1589” που είναι ένα πομπώδες κομμάτι με όμορφα solos και πολλές αλλαγές γενικά. Έχει γίνει και ένα τέλειο video clip.

Ναι, το “Wake up the wicked” είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ τώρα με στιγμές που σου μένουν.

Στο “Viva vulgata” συνεχίζει ο Attila Dorn να παραδίδει μαθήματα ερμηνείας σύγχρονου Power Metal. Ναι, το “Wake up the wicked” είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ τώρα με στιγμές που σου μένουν. Χορωδιακά μέρη, ευρηματικές κιθάρες και γενικά το άλμπουμ τα πάει πολύ καλά μέχρι τώρα, κάτι το οποίο το αποδεικνύει και το ομώνυμο κομμάτι. Το “Joan of Arc”, όπως και το “Thunderpriest” συνεχίζουν με φρενήρη ρυθμό την πορεία του άλμπουμ. Το “Wake up the wicked” ακούγεται πραγματικά πολύ ευχάριστα. Από την άλλη το “Joan of Arc” θα σας φέρει στο νου και τους Sabaton. Οι ταχύτητες αυξάνονται στο “Thunderpriest” και η μπάντα σαρώνει τα πάντα στο διάβα της.

Το “We don’t wanna ve no saints” είναι τέλειο video clip και το αφήνω εδώ, δεν θα πω περισσότερα. Πιασάρικα ρεφρέν και ένα κομμάτι τελείως Powerwolf. Το τελευταίο κομμάτι “Vargamor”, είναι ένα ακόμα πολύ καλό δείγμα Power Metal που τελειώνει έναν πολύ αξιόλογο άλμπουμ. Ναι, το “Wake up the wicked” είναι ένα άλμπουμ που σου μένει και θα το ακούς.

Το “Wake up the wicked” συνεχίζει την παράδοση όλων των προηγούμενων κυκλοφοριών τους.

Οι Powerwolf δικαιωματικά αισθάνονται ασφαλείς με το νέο τους άλμπουμ. Το “Wake up the wicked” συνεχίζει την παράδοση όλων των προηγούμενων κυκλοφοριών τους. Έχουν το “δίχτυ ασφαλείας” τους και απολαμβάνουν την φήμη που τους προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια οι δίσκου τους. Δεν βλέπω τίποτα μεμπτό σε όλο αυτό, και εγώ και εσείς το ίδιο θα κάναμε. Να σημειώσουμε ότι οι Γερμανοί βγαίνουν περιοδεία με τους Hammerfall το ερχόμενο φθινόπωρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες και τις πόλεις που θα επισκεφθούν.

Powerwolf and Hammerfall on tour

Οι οπαδοί των Powerwolf θα γουστάρουν με χίλια το νέο τους άλμπουμ γιατί συνεχίζει την παράδοση όλων των ετών που βρίσκονται στη δισκογραφία. Με αυτή την κυκλοφορία οι Γερμανοί δεν θα χάσουν οπαδούς, μπορεί και να κερδίσουν κιόλας.