Home Μουσική Μουσικά Νέα This is The Sacred Buzz

This is The Sacred Buzz

430
0
sacred buzz

Από τις μεγαλύτερες χαρές είναι να ανακαλύπτεις ωραία καινούργια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν αυτα είναι και στα ακούσματά σου. Οι Βερολινέζοι Sacred Buzz είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Και βάλε. Και βάλε και λίγο ακόμα γιατί garage psych , psychedelic δεν έχουμε πολλά καινούργια δείγματα γραφής. Κια αυτά που έχουμε δεν είναι και τα καλύτερα. Oι Sacred Buzz έρχονται όμως με φόρα να διαλύσουν αυτή την εντύπωση.

Έχουν όλα τα σωστά (για τα γούστα μου) συστατικά . Τόσο στον ήχο , όσο και και στην σύνθεση, και στο attitude. To δε τελευταίο φαίνεται τερματισμένο. Θα μου πεις τώρα (και δικαίως) πως όλα αυτά τα κατάλαβα από 2 κομμάτια. Ε λοιπόν ναι. Ας μιλήσουμε για τις προφανείς επιρροές. Garage Psych, PSychedelic, αντε βάλε και λίγο Kraut γιατί γερμανοί γαρ η παρέα. Αν θες, μπορείς να πεις πως έχουν και λίγο post punk στον ήχο τους. Κατά τα άλλα, fuzz και ένα χαλί από όργανο πλημμυρίζει τον ήχο τους.

Το εν λόγω single

θα κυκλοφορήσει τέλος του Αυγούστου τόσο σε ψηφιακή όσο και σε βινυλιακή μορφή. Εννοείται πως θα το βρείτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Δεν χρειάζεται να σας πως πως το θέμα είναι να προλάβετε το βινύλκο. Δεν θα είναι και σε πολλά κομμάτια. Η κυκλοφορία θα γίνει από την ιρλανδέζικη Fuzzed Up & Astromoon. Εσείς πάλι αν είστε βιαστικοί και δεν προλαβαίνεστε ή δεν με πιστεύετε ή θέλετε να το ακούσετε με τα δικά σας αυτιά, μπορείτε να το κάνετε. Εδώ είναι τα κομμάτια σε μορφή demo. Επειδή εγώ έχω τις άκρες μου και άκουσε και τα τελικά και τα demo, θα σας πω το εξής. Μεγάλες διαφορές δεν έχουν. Στο δεμο είναι ένα τι πιο έντονο το fuzz στην κιθάρα. Και επειδή είμαι και garage-o- πληκτος, η ωμότητα του demo με αγγίζει ενα τι παραπάνω. Αλλά μην κολλάμε σε λεπτομέρειες.

Σε αυτό το  demo θα βρείτε και ένα extra κομμάτι για να σας γλυκάνει το αυτάκι. Από όσο ξέρω ήδη δουλεύουν σε υλικό για το πρώτο τους album.  Γιατί το Radio Radiation και το Rebel Machine είναι ωραίο ορεκτικό, αλλά ίσα σου ανοίγει την όρεξη.

Αν για κάποιο λόγο που σας ζηλέυω είστε στο Βερoλίνο στις 28 Αυγούστου, θα γίνει συναυλιούλα party παρουσίαση στο 8mm. Αν όχι δεν πειράζει, ακολουθήστε την μπάντα για να μάθετε τα δέοντα. Και αυτό γιατί ακόμα link για προπαραγγελία δεν έχουν. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Οι Sacred Buzz είναι δικοί μας. Δικοί σας. Και επειδή είναι καθαρή τύχη να πετυχαίνεις μια μπάντα στα φόρτε της, απολαύστε τους. Μην σας ξενίζει που είναι ακόμα στο ξεκίνημα. Θα μας δώσουν ωραία πραγαμτάκια είμαι σίγουρος. Και να δώσουμε έμφαση στο γεγονός πως παίζουν όσο πιο συχνά μπορούνε. Και θέλουν να παίξουν και σε άλλες χώρες εκτός Γερμανίας. Ακούτε ρε εσείς οι promoters?