Home Μουσική Μουσικά Νέα Serj Tankian: Κυκλοφόρησε το Justice Will Shine On και μιλά για την...

Serj Tankian: Κυκλοφόρησε το Justice Will Shine On και μιλά για την γενοκτονία…

226
0
Serj Tankian - Justice Will Shine On (1)

Το “Justice Will Shine On”, είναι το δεύτερο track του Serj Tankian, από το επερχώμενο solo EP ‘Foundations’.

Justice Will Shine On

Ο ακτιβιστής, καλλιτέχνης και μουσικός Serj Tankian, κυκλοφόρησε ακόμα ένα signle από τη νέα προσωπική του δουλειά ‘Foundations’. 

Ο frontman των System of a Down, Serj Tankian προβληματίζεται για την αναταραχή των γενεών που έχουν νιώσει οι πρόγονοί του μετά τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Ανοίγει το τραγούδι ζητώντας από τον παππού του να μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, πριν από τη γενοκτονία, και η αγωνία συσσωρεύεται σε ένα μιάσμα απογοήτευσης που μπορείτε να δείτε στο πρόσωπό του στο μουσικό βίντεο. «We are the children of all the survivors/Justice will shine on», τραγουδάει σε μια γωνιώδη μελωδία πάνω σε βασανισμένα riffs που ηχογράφησε με την μπάντα που τον συνοδεύει, τους FCC. «Είμαστε οι δαίμονες όλων των αρνητών/Η δικαιοσύνη θα λάμψει».

Serj Tankian new EP entitle ‘Foundations’

Ο Tankian

έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών των System of a Down, αλλά δεν το ηχογράφησε μέχρι τώρα. Την ίδια εποχή έγραψε και το «A.F. Day».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά για την γεγνοκτονία των Αρμενίων και όχι μόνο και φυσικά δεν ξεχνά να τα συμπεριλβάνει σε ότι κι αν κάνει.

“The reason I’m putting [Foundations] out is that archival nature of writing a book made me look into songs from different periods of time,” Tankian told Metal Hammer in April. “So one of the songs is from early System days, for example, that I’ve never put out, that I’d never worked with System on. … It’s called Foundations basically because it’s the founding of my musical life.” 

Δείτε το video:

Το εξώφυλλο του δίσκου, είναι από D. S. Bradford και θα κυκλοφορήσει από την Gibson Records στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κάνε την κράτηση σου εδώ.

Can you tell me dear grandfather of your childhood so far away
You can see the death of laughter in his teared eyes disarray
Then he pours his heart thereafter
of soldiers, taking the men away,
Leaving women and their children in the desert you will pay

We are the children of all the survivors justice will shine on. We are the demons of all the deniers justice will shine on.

Can you tell me dear grandfather of your childhood so far away

Και αφού μιλάμε για γενοκτονίες, δείτε το ‘Hitler And The Nazis: Evil On Trial’, που έχει γράψει τη μουσική του.