Loading Events

« All Events

Dark Tranquillity, Moonspell, Wolfheart, Hiraes@Fryshuset Klubben, Stockholm, Sweden, 28/11/24

November 28 @ 8:00 pm - 11:30 pm

SEK475

Οι Dark Tranquillity έχουν ήδη έτοιμο τον νέο τους δίσκο ο οποίος θα φέρει τον τίτλο “Endtime signals” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου. Η περιοδεία όμως για το Ευρωπαϊκό σκέλος της προώθησης του άλμπουμ έχει ήδη σχεδιαστεί και είναι άκρως εντυπωσιακή. Μαζί τους σε αυτή την περιοδεία θα βρίσκονται οι εκπληκτικοί Moonspell και Wolfheart, όπως και οι πολλά υποσχόμενοι Γερμανοί Hiraes της Britta Görtz. Μια πολυεθνική υπερδύναμη μελωδικού Death Metal με ισχυρές δόσεις ατμοσφαιρικού Metal θα “χτυπήσει” την Ευρώπη το ερχόμενο φθινόπωρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες, χώρες και πόλεις που έχουν ανακοινωθεί.

Endtime Signals European Tour

Να μιλήσουμε για τους Dark Tranquillity και τους Moonspell? Θα μας φάει πολλά άρθρα και δεκάδες χιλιάδες λέξεις. Η προσφορά τους ανεκτίμητη. Δίσκοι που έχουν περάσει στην αιωνιότητα για τα είδη που εκπροσωπούν. Τι να πούμε δηλαδή για “The Gallery” και “Mind’s I” ή για “Wolfheart” και “Irreligious”? Ανεκτίμητα “διαμάντια” ύψιστης τέχνης. Κοσμούν την ιστορία της μουσικής μας και θα την κοσμούν αέναα.

Wolfheart

Οι Wolfheart είναι παλιοί γνώριμοι, έχουν κυκλοφορήσει έξι δίσκους εξαιρετικού ατμοσφαιρικού μελωδικού Death Metal και αναμένουμε τον έβδομο τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και θα φέρει τον τίτλο “Draconian darkness”. Αναμένουμε με ανυπομονησία. Να σημειώσω ακόμα ότι το ντεμπούτο τους, “Winterborn”, όταν κυκλοφόρησε ήταν από τα καλύτερα στο χώρο.

Hiraes

Οι Hiraes είναι από την Γερμανία και παίζουν μελωδικό Death Metal. Με την Britta Görtz στα φωνητικά έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, το “Solitary”, το οποίο ήταν πολύ καλό για το είδος. Στις 26 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσουν το “Dormant” το οποίο θα είναι και η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά τους.

Αυτά λοιπόν για την περιοδεία που θα κάνει τρεις στάσεις στη Σουηδία και η μια από αυτές θα είναι φυσικά η πανέμορφη πρωτεύουσα της, Στοκχόλμη.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Details

Date:
November 28
Time:
8:00 pm - 11:30 pm
Cost:
SEK475
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/390629240347969

Venue

Fryshuset Klubben
Mårtensdalsgatan 2-8
Stockholm, Stockholm 12030 Sweden
+ Google Map
Phone
08 – 691 76 00
View Venue Website

Organizer

FKP Scorpio Sverige
Email
info@fkpscorpio.se
View Organizer Website