Home Μουσική Μουσικά Νέα Hard Drive: Το δεύτερο single για τους The Bellrays απο το Heavy...

Hard Drive: Το δεύτερο single για τους The Bellrays απο το Heavy Steady Go!

353
1
the bellrays

Λίγο μετά το “I Fall Down” οι Καλιφορνέζοι Bellrays ξαναχτυπάνε με δεύτερο single στα καπάκια. Πριν καλά καλά χωνέψουμε τα ακόρντα από το πρώτο κομμάτι του δίσκου, κυκλοφορολύν και το δεύτερο και οι προσδοκίες μας ψηλώνουνε και άλλο. Το Hard Drive , που είναι και ο τίτλος του εν λόγω single, είναι μια καθαρόαιμη rockια.

Από την αρχή σε μαγνητίζει, σε ηλεκτρίζει, σε σβιτζινίζει.

Το τελευταίο δεν υπάρχει, εγώ το έφτιαξα. Αλλά φανταστείτε ένα συναίσθημα που ακούγοντας μουσική ανατριχιάζεις από την σπονδυλική σου στήλη γιατί σε διαπερνά κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Και από εκεί η ανατριχίλα γίνεται τρέμουλο. Και το τρέμουλο headbanging. Αυτό συμβαίνει όταν σε σβιτζινίζει η μουσική.

Και οι Bellrays το καταφέρνουν έυκολα με το δεύτερο αυτό single. Η επιμονή μας και υποστήριξή μας σε αυτή τη μπάντα παράλληλα με το σεβασμό μας θα είναι παντοτινή. Και αυτό το έχουν πετύχει εύκολα με το ήθος που επιδεικνύουν από το 1990 που δημιουργήθηκαν. (για την μουσική τους δεν το συζητάω καν, k@βλα@ σκέτη, πόρωση). Πάντα ήταν σε μία do it yourself λογική. Πάντα ακολουθούσανε τον punk δρόμο πρότι είχαν την ευκαιρία να γίνουν κομμάτι του τέρατος της μουσικής βιομηχανίας.

Αρνήθηκαν περίλαμπρα και έλαμψαν δια της απουσίας τους από το παιχνίδι. Αντί αυτού, συνέχισαν με συνέπεια και επιμονή τη δουλειά τους και επιστρέφουν με ένα δυναμιτάκι.

Το μεγάλο μπαμ θα το ακούσουμε περί τα τέλη καλοκαιριού αν δεν κάνω λάθος που θα ξεκινήσουν περιοδεία. Φυσικά για να διαδώσουν και να κοινωνήσουν την καινούργια τους δουλειά. Θα έχουν και το δίσκο μαζί τους. ¨Ενα μεγάλο κομμάτι αυτής της περιοδείας θα το φάνε παρεούλα με τους Social Distortion. Κανας δικός promoter ακούει ή είναι καλοκαίρι και μπλέξαμε τις πετονιές στα παραγαδια;

Ακούγοντας το single δεν έχω να πω πολλά σε  σας που ξέρετε την μπάντα. Σε σας που δεν την ξέρετε, αν σας αρέσει η soul , το funk το punk και οι Βlack Sabbath, οι Bellrays στα δίνουν σε ένα που φτάνει και περισσσεύει….

Κάνετε και μια βόλτα στο label  που έχουν τις κυκλοφορίες τους. Δικό τους είναι. Ψωνίζοντας από εκεί κερδίζουν όλοι.

1 COMMENT

Comments are closed.