Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα Longlegs: Σπάει τα ταμεία η ταινία τρόμου του Oz Perkins

Longlegs: Σπάει τα ταμεία η ταινία τρόμου του Oz Perkins

317
0
Longlegs the movie

Φήμες λένε πως η ταινία τρόμου Longlegs πήγε καλά! Ενθουσιάστηκαν όμως όλοι;

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το άνοιγμα της πολυαναμενόμενης ταινίας τρόμου με πρωταγωνιστές την Maika Monroe, Nicolas Cage και Blair Underwood.

Με συνολικές εισπράξεις πάνω από 22 εκ. δολάρια, η ταινία πέτυχε το καλύτερο άνοιγμα για ταινία της NEON, ξεπερνώντας το πρόσφατο ρεκόρ της Άσπιλης, αποτελώντας παράλληλα και το πιο επιτυχημένο άνοιγμα της χρονιάς για ταινία τρόμου που δεν ανήκει σε franchise.

Με προβολές σε 2.510 οθόνες η τέταρτη ταινία του Oz Perkins κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του αμερικάνικου box office, πίσω μονάχα από το Εγώ, ο Απαισιότατος 4, δικαιώνοντας την ασυνήθιστη και πολυσυζητημένη προωθητική καμπάνια της NEON.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Oz Perkins, γιος του ηθοποιού Άντονι Πέρκινς, ο οποίος ερμήνευσε τον εμβληματικό πλέον ρόλο του Νόρμαν Μπέιτς στο Ψυχώ του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Μεγάλα λόγια

Οι κριτικοί συγκρίνουν το Longlegs με το κλασικό θρίλερ τρόμου Σιωπή των Αμνών.
Εσείς θα το κάνατε;

Δείτε το trailer που ακολουθεί:

Με τον προϋπολογισμό του Longlegs να μην ξεπερνάει τα 10 εκ. δολάρια, η NEON δηλώνει έκπληκτη από την απόδοση της ταινίας.

Σημειώνουν πως κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από την κυκλοφορία του Blair Witch Project. Δεν είναι τυχαίο που έκανε πρεμιέρα τέτοια περίοδο, πριν 25 χρόνια… Οι εισπράξεις της ταινίας για το πρώτο τετραήμερο προβολής της έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Η ταινία Longlegs παίζεται στους κινηματογράφους από την The Film Group