Home Μουσική Μουσικά Νέα Οι AGNOSTIC FRONT επιστρέφουν σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Οι AGNOSTIC FRONT επιστρέφουν σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

339
0
Agnostic Front _ Arch Club

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 18 Ιουνίου στην Αθήνα οι AGNOSTIC FRONT! Δυο αυθεντικές New York Hardcore συναυλιακές εμπειρίες μαζί με τους Βρετανούς GRADE2 που επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη φορά!

Στην Αθήνα, oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και τα early bid εισιτήρια είναι SOLD OUT! Περισσότερα σχετικά με την προπώληση μπορείτε μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων (Public, Wind, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market). Hardcopies θα βρείτε Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια), Full Moon (Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια / Νορμάνου 7, Μοναστηράκι)

Οι AGNOSTIC FRONT επιστρέφουν στo πλαίσιο της περιοδείας “Urban Decay Tour 2024“. Οι “νονοί του hardcore” βρέθηκαν τελευταία φορά την Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο στο AN Club.Agnostic Front

Ανεξάρτητα από την ιστορία τους, η απόδειξη είναι απλή: οι ύμνοι των AGNOSTIC FRONT είναι σκληροί, καλοφτιαγμένοι και η αξιοσημείωτη μουσική τους συνεχίζει να διευρύνεται με κάθε κυκλοφορία. “Υποστηρίζουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ! Περιφρονούμε την ηθελημένη άγνοια και το μίσος μέσα στη σκηνή μας. Οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους θα έπρεπε να είμαστε σε πόλεμο είναι αυτοί που μας καταπιέζουν, όχι ο ένας με τον άλλον. Ενωθείτε! Πολεμήστε το σύστημα! Όχι τον εαυτό μας! Πιστέψτε – Hardcore!

Οι AGNOSTIC FRONT συνεχίζουν να αποτελούν ζωντανή ενσάρκωση ότι το “hardcore for life” δεν είναι ένα κενό σύνθημα ή ένα μουσικό αδιέξοδο.

Είναι ένας τρόπος ζωής!

Διοργάνωση: TMR Entertainment Group & Hardtimes Athens