Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tarja@Opus, Λεμεσός, Κύπρος, 15/06/24

June 15 @ 8:00 pm - 11:00 pm

€49

Η Tarja Turunen επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κύπρο και συγκεκριμένα την Λεμεσό για μια και μοναδική εμφάνιση. Μετά από την επανακυκλοφορία του “What lies beneath” αλλά και την επανεμφάνιση του Marko Hietala στο πλευρό της σε κάποιες εμφανίσεις της, οι προσδοκίες για τις επερχόμενες συναυλίες είναι μεγάλες.

Tarja Poster

Η Tarja έχει μεγαλουργήσει όλα αυτά τα χρόνια

Έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν έχουμε να κάνουμε με μια από τις διασημότερες και “κρυστάλλινες” φωνές του χώρου μας? Όχι βέβαια. Η Tarja έχει μεγαλουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με πολύ μεγάλους δίσκους που έχουν βραβευθεί ως πλατινένιοι και χρυσοί σε πολλές χώρες. Τόσο με τους Nightwish όσο και με τους προσωπικούς της δίσκους έχει θριαμβεύσει.

Έτσι λοιπόν, αναμένουμε στο Opus μια πολύ μεγάλη εμφάνιση που θα αναδείξει για άλλη μια φορά το βεληνεκές αυτής της προσωπικότητας. Μια προσωπικότητα που φέρνουν την “σφραγίδα” της σε δίσκους όπως “Oceanborn”, “Wishmaster”, “Century Child” και “Once” για την θητεία της στους Nightwish. Όπως και για την προσωπική της καριέρα, με δίσκους σαν τα “My winter storm”, “What lies beneath” και “In the raw”.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Doors open: 19:00p.m.

Concert starts: 20:00p.m.

 

 

Details

Date:
June 15
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Cost:
€49
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://mmi.com.cy/tarjaen

Venue

Opus
Eleftherias 132
Limassol, Limassol 3042 Cyprus
+ Google Map
Phone
70 076006
View Venue Website

Organizer

MMI
Email
Info@mmi.com.cy
View Organizer Website