Home Μουσική Μουσικά Νέα moby: Ακόμα ένα ‘In My Heart’ ft. Gregory Porter

moby: Ακόμα ένα ‘In My Heart’ ft. Gregory Porter

207
0
moby: Ακόμα ένα 'In My Heart' ft. Gregory Porter

Ο moby κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο και φέρνει ακόμα μα συνεργασία, για τις πειραγμένες του επιλογές!

Το Resound NYC κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου 2023 από την Deutsche Grammophon. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Στην ουσία επαναπροσδιορίζει και ενορχηστρώνει δεκαπέντε από τα πιο εμβληματικά κομμάτια που γράφτηκαν ή ηχογραφήθηκαν στη Νέα Υόρκη! Χρονολογούνται από τα έτη 1994 έως 2010. Μέσα θα βρείτε τραγουδιστές όπως ο Gregory Porter, ο Ricky Wilson (Kaiser Chiefs), η Margo Timmons (Cowboy Junkies) και ο Amythyst Kiah.

Πέρασαν 2 μήνες από το “In This World” με τη συμμετοχή της Marisha Wallace, ενώ πριν ένα μήνα με την Lady Blackbird και το ‘Walk With Me’.
(Τα είπαμε και την προηγούμενη φορά) κλικ εδώ.

“You have the 80:20 rule, with 80% live strings and 20% augmenting, maybe with an old Moog or Mellotron”

Follow

Instagram: http://moby.la/instagramYo
Facebook: http://moby.la/facebookYo
Twitter: http://moby.la/twitterYo ​

Πάρε μια γεύση για το σε περιμένει από το νέο δίσκο!

 

“Well, this was my second orchestral album, and the first, Reprise, was the one where it was like ‘oh my god I’m working with the LA Philharmonic orchestra!’ That was intimidating, but my A&R person at Deutsche Grammophon encouraged me to have a broader approach: an orchestra can be anything, and should serve the music rather than the music serving the orchestra, so making this record was a lot less intimidating.”  Όπως είπε στην musicradar.

Μην σας εκπλήσσει το γεγονός ότι το νέο άλμπουμ του Moby είναι μια κλασική αναδημιουργία των πρώτων ηχογραφήσεών του. Όχι μόνο είναι η δεύτερη τέτοια περιπέτειά του, αλλά πρόκειται επίσης για έναν παραγωγό που έχει ασχοληθεί με σχεδόν όλα τα είδη, οπότε γιατί όχι και με την κλασική;

Υπήρχαν τα πρωτοποριακά techno και ambient κομμάτια στις αρχές της δεκαετίας του ’90, μέσω του punk και των κινηματογραφικών σκορ, μέχρι τη χαρακτηριστική, συχνά γεμάτη gospel electronica του από το τεράστιο άλμπουμ Play και μετά. Ο Moby, είναι ξεκάθαρα ευτυχισμένος με το να κάνει απλώς μουσική κάθε είδους.

“And if someone does listen to it,” he laughs, “then how lucky I am!”

Το νέο άλμπουμ Resound NYC αποτελεί τη συνέχεια του Reprise. Του δίσκου του 2021 που μας έδωσε κλασικά κομμάτια του Moby όπως τα We Are All Made of Stars, Porcelain και Natural Blues, παιγμένα από τη Φιλαρμονική του Λος Άντζελες με καλεσμένους τραγουδιστές όπως ο Gregory Porter και ο Kris Kristofferson.