Home Μουσική Μουσικά Νέα The Tearaways : κυκλοφόρησαν ένα power pop αριστούργημα!

The Tearaways : κυκλοφόρησαν ένα power pop αριστούργημα!

283
0
the tearaways

Η Dirty Water Records με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την ψηφιακή κυκλοφορία του “And For Our Next Trick“. Πρόκειται για το  τελευταίο άλμπουμ του καλιφορνέζικου garage-rock supergroup, The Tearaways. Ηχογραφημένο στη θρυλική Village Recorders στο Λος Άντζελες. Με master στο Sterling Sound από τον Greg Calbi, αυτό το album παρουσιάζει τον χαρακτηριστικό ήχο των The Tearaways . Αποτελείται από 12 κομμάτια. Περιλαμβάνει μερικές αξιοσημείωτες συνεργασίες. Χωρίς ίχνος φλυαρίας. Δυνατές κιθάρες, πιασιάρικοι ρυθμοί, ωραίες μελωδικές γραμμές. Πρέπει να το ακούσετε. Από τους δίσκους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Power pop και rock από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι.

Πλέον  κυκλοφορεί η ψηφιακή έκδοση του νέου τους δίσκου σε παραγωγή Ed Stasium (Ramones, Talking Heads, Smithereens) με τίτλο “And For Our Next Trick”. Στο συγκρότημα συμμετέχουν  δύο τραγουδιστές: Ο μπασίστας John “Fin” Finseth και ο ρυθμικός κιθαρίστας Greg Brallier. Ο κιθαρίστας David Hekhouse και ο ντράμερ Clem Burke (Blondie), ο οποίος είναι διάσημος στο Rock & Roll Hall of Fame. Επίσης, από τους Tom Petty & The Heartbreakers, ο Benmont Tench έπαιξε πλήκτρα και ο Steven McCarthy (Jayhawks, The Long Ryders) πρόσθεσε pedal steel κιθάρα.

Το πρώτο single από το άλμπουμ,

Charlie, Keith and Ringo“, έχει ήδη κυκλοφορήσει στο ραδιόφωνο. Ταυτόχρονα με το βραβευμένο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Stephen David Brooks (“Flytrap”). Το ανοιξιάτικο single, “Saturday Everyday“, “σερβίρεται” σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και άλλα σημεία πώλησης αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα όλων των αστέρων. Από τον διανομέα Cargo Records UK, την Wipe Out Music Publishing, τον Seán Crossey από την εταιρεία προώθησης High Violet PR & Plugging του Ηνωμένου Βασιλείου και τον Αμερικανό ειδικό στη δημοσιότητα Lou Mansdorf για να βοηθήσουν στην έναρξη αυτού του έργου”, λέει ο επικεφαλής της εταιρείας Paul Manchester.

Το “And For Our Next Trick” είναι διαθέσιμο ψηφιακά από την Παρασκευή 24/3/23. Εκδόσεις LP και CD αυτό το καλοκαίρι.