Home Μουσική Μουσικά Νέα Νέο single από τους Ecotones

Νέο single από τους Ecotones

ecotones

Οι Ecotones είναι μία indie rock n’ roll μπάντα από την Θεσσαλονίκη τους οποίους φυσικά δεν τους συναντάμε για πρώτη φορά, αφού τους έχουμε ήδη γνωρίσει με το ντεμπούτο single τους, το “Sinking in”. Σας τους είχαμε συστήσει μερικούς μήνες πριν ΕΔΩ στο afternoiz.gr!

Δημιουργήθηκε το 2021 και μας θυμίζει πολύ ’90ς! Οasis, Pavement , Replacements και όλα αυτά τα πολύ ωραία βρετανικά indie rock groups. Μας άρεσε πολύ, επειδή μας πηγαίνει κι εμάς πίσω σε μουσικές που αγαπάμε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ. Τουναντίον, είναι μια ελληνική μπάντα με τη δική της προσωπικότητα! Έχουν μια αθωότητα, μια απλότητα και μια αμεσότητα στον ήχο τους που ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει να ζηλέψει!

Οι Ecotones με νέο single λοιπόν το “Rapid Change” είναι όπως πάντα, μέσα στο κλίμα της εποχής. Η ζωή προχωράει τόσο γρήγορα χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε και οι αλλαγές γίνονται τόσο γρήγορα… αλλά εμείς πρέπει να επιμείνουμε γι αυτά που αγαπάμε!

Δυνατό κομμάτι, στιβαρός ήχος, αγαπημένη όπως πάντα μελωδία. Συνεχίζουν έτσι όπως τους μάθαμε και μας αρέσουν.

Το “Sinking in” αναφέρεται με κάποια αισιοδοξία στα αναπάντητα ερωτήματα των νέων του σήμερα καθώς και στην διαχρονική ανάγκη για επιβεβαίωση. Μια ακρόαση ακόμα θα σας πείσει!

Links: Facebook & Instagram

1 COMMENT

Comments are closed.