Home Κινηματογραφικά Κινηματογραφικά Νέα O Elton John γίνεται… και Musical!

O Elton John γίνεται… και Musical!

191
0
Elton John

Κι όμως είναι αλήθεια… Η ζωή του Elton John γίνεται μιούζικαλ! Μετά τις μεγάλες σύγχρονες θεατρικές επιτυχίες “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” και “Billy Elliot” έρχεται και ο “Elton John”…

Απ’ότι φαίνεται δεν συγκινούν μόνο η μουσική του και οι στίχοι του αλλά και η ίδια του η ζωή, οπότε… παράλληλα με την ταινία “Rocketman” με πρωταγωνιστή τον Βρετανό Tom Hardy ως Elton John – η οποία βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και θα κυκλοφορήσει εντός του έτους – ετοιμάζεται και η θεατρική απόδοση με παραγωγό την Sally Greene.

Σχετικά με την επιλογή του Tom Hardy ο Steve Hamilton Shaw, CEO της Rocket Pictures, δήλωσε ότι θα προσθέσει εξαιρετικό βάθος ιδιαίτερη “απόχρωση” στην προσπάθεια απόδοσης της ζωής του Elton John. Πρόσθεσε δε ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ευπροσάρμοστους ηθοποιούς του πλανήτη!

Είδαμε τον Tom Hardy το 2013 στο “Locke” (ελληνικός τίτλος: “Σε λάθος χρόνο”) του Steve Knight, το 2014 στο “The Drop” (ελληνικός τίτλος: “Η Συγκάλυψη”) του Michael Roskam και φέτος στο “Child 44” του Daniel Espinosa και στο “Mad Max: Fury Road” (ελληνικός τίτλος: “Mad Max: Ο δρόμος της οργής”) του George Miller.

Εις αναμονή λοιπόν και για το μιούζικαλ…

Tom Hardy and Elton John